Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 698 004 6752       E-Mail:       Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο 09:00 - 21:00

Τρόποι Αποστολής / Επιστροφής Προϊόντων

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Speedex Courier

Aπλή αποστολή: 3 ευρώ (ισχύει για δέματα μέχρι 2,5 κιλά). Παράδοση εντός 2-5 ημερών, αναλόγως με τη διαθεσιμότητα.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για μεγάλου όγκου παραγγελίες, μεταφέρουμε τα προϊόντα σε μεταφορική της επιλογής σας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση λάθους αναφορικά με το προϊόν ή ελαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση που παράδοσης προϊόντων άλλων από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή λείπει συνομολογημένη ιδιότητα ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προκειμένου να διαπιστωθεί το λάθος. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής όπως και τα έξοδα επαναπροώθησης βαρύνουν εμάς.
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ο πελάτης δικαιούται να το επιστρέψει προκειμένου να αντικατασταθεί. Η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος προκειμένου αυτό να αντικατασταθεί πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν και με την πλήρη συσκευασία του.

Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη

Σε πλήρη συμφωνία με τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου για το ηλεκτρονικό εμπόριο και την προστασία του καταναλωτή, το www.babyway.gr σας δίνει το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη μεταξύ μας σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση των προϊόντων , με πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας, επιστρέφοντας το προϊόν/προϊόντα στην αρχική του(ς) κατάσταση. Το δικαίωμα αυτό, ωστόσο, δεν υφίσταται για προϊόντα που έχουν παραχθεί κατά δική σας παραγγελία αποκλειστικά για εσάς ή προϊόντα που δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως, με αποστολή στο e-mail μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από εσάς και επιστροφή αυτού, με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Το κόστος επιστροφής στην περίπτωση αυτή βαρύνει εσάς. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, το Babyway υποχρεούται να επιστρέψει το τίμημα που εισέπραξε μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων, με το ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική χρέωση. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Υπογραμμίζεται ότι τα προϊόντα, τα οποία επιθυμείτε να επιστρέψετε, οφείλουν να είναι στην αρχική τους κατάσταση συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών χρήσης-πληροφοριών ή οποιωνδήποτε εγγράφων τα συνοδεύουν και των συσκευασιών τους.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή δικαιούμαστε να αξιώσουμε αποζημίωση, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη

BabyWay Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε τις προσφορές και τις νέες αφίξεις μας; Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Please wait
paypal  nbg  peiraeus   speedex

Συνδεση ή Δημιουργια Λογαριασμου

fb iconΣύνδεση με το Facebook